AMMATTIMAISEN REKRYTOINNIN PERUSKURSSI (16.-17.3.2019)

Koulutuksen esittely

Tervetuloa mukaan ammattimaisen rekrytoinnin peruskurssille. Tämä kurssi sopii erityisen hyvin kaikille jotka ovat ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen aloittamassa työssä, joka painottuu rekrytointiin. Näin kattavaa ja tiivistä tehopakettia rekrytoinnista on harvoin tarjolla!

Kurssin jälkeen osallistujalla on riittävät perusvalmiudet seuraaviin asioihin:

Lisäksi osallistujilla on koulutuksen jälkeen:

Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Osallistujat saavat kaikki olennaiset tiedot rekrytoinnista ymmärrettävässä muodossa esitettyinä, ja pääsevät lisäksi harjoittelemaan käytännössä kaikkia kurssilla käsiteltäviä asioita, oman organisaationsa näkökulmasta.

Paikka ja aika

Koulutus pidetään Helsingin keskustassa, moderneissa koulutustiloissa 16.-17.3.2019. Tarkempi paikka vahvistetaan ilmoittautuneille. Huomaathan että kurssi pidetään viikonloppuna.

Kenelle?

Kurssi sopii erityisen hyvin esimerkiksi…

Kouluttajan esittely

Kouluttajana toimii kokenut rekrytiimien vetäjä ja työpsykologi Juho Toivola, joka on rekrytoinut urallaan tuhansia ihmisiä, ja kouluttanut kymmeniä rekrytoijia työhönsä. Juholla on poikkeuksellisen laaja osaaminen rekrytoinnin eri osa-alueilta, ja yli kymmenen vuoden työkokemus alalta. Juhosta voit lukea tarkemmin hänen kotisivuiltaan (www.juhotoivola.fi).

Riippuen osallistujien lopullisesta määrästä, kurssilla saattaa toimia myös apukouluttajana toinen kokenut rekrytointikouluttaja, jotta varmistamme riittävän henkilökohtaisen ohjauksen ja neuvonnan jokaiselle osallistujalle.

Koulutuksen ohjelma

Ensimmäinen päivä - lauantai 16.3.2019

Toinen päivä - sunnuntai 17.3.2019

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 1500€ (+ alv 24%), joka laskutetaan ennen kurssia yhdessä erässä kurssilaisen ilmoittamilla laskutustiedoilla. Hinta sisältää kahden päivän koulutuksen lounaineen ja taukotarjoiluineen. Maksuehto on 14 päivää.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi voidaan perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, sen jälkeen veloitetaan täysi hinta. Kurssipaikka voidaan kuitenkin vaihtaa toiselle osallistujalle myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2.2019. Mikäli kurssille ei ole viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautunut minimimäärää osallistujia, varaa järjestäjä oikeuden perua kurssin.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia pääkouluttaja Juholle osoitteeseen juho@juhotoivola.fi. Mainitse ilmoittautumisessasi että olet tulossa rekrytoinnin peruskurssille, ja kerro seuraavat tiedot:

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää koulutuksesta, voit olla yhteydessä Juhoon (+358505066362, juho@juhotoivola.fi).