Julkaisut

Hyödynnä julkaisemani ilmaiset oppaat, joista saat käytännön vinkkejä ja uusia näkökulmia. Kattavin suomenkielinen kokoelma rekrytointiin liittyvää tietoa.

Opas rekrytoinnissa tapahtuvaan karsintaan ja hylkäämiseen

Tässä oppaassani käyn läpi yhdeksän tapaa tehdä karsintaa ja hylkäämistä rekrytointiprosessin aikana ammattimaisesti.

Johtaja-arvioinnin opas

Tästä oppaasta saat askelmerkit johtajien arviointiin joko rekrytointia tai nykyisten johtajien kehittämistä silmällä pitäen.

50 raikasta ideaa sisältömarkkinointiin

Sisältömarkkinointi on tänä päivänä tärkeä osa monen rekrytoijan ja työnantajabrändääjän työtä. Oppaasta löydät viisikymmentä raikasta ideaa rekrytointimarkkinointiisi.

50 tapaa parantaa ehdokaskokemusta

Opas antaa sinulle 50 ideaa siitä, mitä juuri teidän organisaatiossanne voitaisiin tehdä ehdokaskokemuksen parantamiseksi.

Näin menestyt haastattelijana

Ota oppaasta käyttöösi toimivaksi osoittautunut runko, jonka pohjalta voit rakentaa ehdokasta palvelevan ja ehdokkaan arviointia helpottavan työhaastattelun.

Tärkeintä on sanoa riittävän usein ”ei”

Tämän oppaan tarkoitus on auttaa sinua kirkastamaan työnantajanbrändäykseen liittyvät tarpeesi siten, että mietit riittävän monen asian kohdalta vastauksen kysymykseen: “mille sanomme ei?”.

50 case-tehtävää ja työsimulaatioita rekrytilanteisiin

Tästä oppaasta löydät 50 hyväksi osoittautunutta case-tehtävää tai työsimulaatiota, jota voit soveltaa omissa rekrytoinneissasi ja muissa henkilövalintatilanteissa.

Valmiita pohjia ehdokasviestintään opas

Valmiita pohjia ehdokasviestintään

Tämä opas tarjoaa sinulle valmiita pohjia ehdokasviestinnän eri tilanteisiin. Voit muokata pohjista itsellesi sopivia muuttamalla sulkeiden kohdat oman rekrytointisi tietoja vastaaviksi.

20 vinkkiä videohaastatteluun opas

20 vinkkiä parempaan videohaastatteluun

Videohaastattelut ovat vahvasti tätä päivää. Hyödynnä oppaan vinkit joilla videovälitteiset rekrytointihaastattelut sujuvat paremmin ja tuloksellisemmin.

Opas työanalyysin tekemiseen

Työanalyysin tekeminen

Tästä oppaasta saat valmiin mallin ja hyviä pohdintakysymyksiä rekrytoinnin käynnistämisvaiheen valmistelutyöhön, joka on rekrytoinnin onnistumisen ja tehokkaan läpiviennin kannalta olennaista.