Puheenvuorot
& alustukset

Olen kokenut ja pidetty seminaaripuhuja ja esiintyjä. Puheenvuoroni herättävät uusia ajatuksia, ja ne ovat paitsi hyödyllisiä, niin myös hauskoja. Yhdistän puheenvuoroissani tutkittua tietoa, parhaita käytäntöjä, käytännön esimerkkejä ja mieleenpainuvia tarinoita elävästä elämästä.

”Puhujana tärkein tehtäväni on rohkaista toimimaan”

Hyvä puheenvuoro pysyy mielessä pitkään

Puheevuorojeni punainen lanka on tämän päivän tai tulevaisuuden työelämä sekä järkevät tavat toimia työmarkkinoilla. Yleensä minut pyydetään puhumaan siitä, mikä olisi fiksu ja moderni tapa tehdä jotain liiketoiminnan kannalta tärkeää asiaa, kuten myyntiä tai rekrytointia. Kerron vain sellaisista asioista, joista minulla on omakohtaista kokemusta, ja tätä kautta puheenvuoroissani kuulee myös paljon esimerkkejä elävästä elämästä. Rohkaisen ja kannustan kuulijoita toimimaan rohkeammin ja fiksummin.

Tulen mielelläni alustamaan tilaisuuteenne esimerkiksi moderniin rekrytointiin, yrittäjyyteen tai LinkedInin tehokäyttöön liittyen.
Alustusten (15-60min) hinta on 1200€Mikäli kaipaat seminaarisi tai asiakastilaisuuteesi mieleenpainuvaa ja puhuttelevaa puheenvuoroa esimerkiksi työelämän muutoksista, vetovoimaisen työpaikan rakentamisesta tai sosiaalisen median hyödyntämisestä asiantuntijatyössä, niin voit tilata minulta keynoten.
Keynote-puheenvuorojen (30-90min) hinta on 2000€.

Pyydä yhteydenottoa

Katso myös muut palveluni