Tarina

1980

Äitini synnytti minut 16.10.1984 Satakunnan keskussairaalassa. Vietin kolme ensimmäistä elinvuottani Porissa, mutta en kuitenkaan muista siitä ajasta mitään. Porista siirryimme Turkuun, jossa sain kasvaa ja kehittyä turvallisessa Hannunniitun betonilähiössä. Elämä oli huoletonta – tai siltä se ainakin tuntui.

1990

Kävin päiväkodin ja peruskoulun Turun Steiner-koulussa. Olin älykäs, hiukan ylipainoinen ja paljon lukeva lapsi. Harrastuksista tärkeimmät olivat partio, musiikki ja tietokoneella pelaaminen. Myös Megazone-kaupunkitaistelu söi ison osan ajastani ja rahoistani.

2000

Keväällä 2000 voitin ensimmäisen suomenmestaruuteni Megazonessa. Yhteensä niitä on kertynyt viisi. Lukioon halusin jonnekin muualle kuin Steineriin, joten päädyin Puolalanmäen lukioon, jossa oli musiikkipainotus ja mukavia bänditouhuja. Kirjoitin kolme ällää (äikkä, enkku ja ruotsi). Korkeakouluopintoihin siirtyminen ei ollut minulle mitenkään helppoa. Ennen psykologian opintoja ehdin aloittaa tietoliikennetekniikan ja yleisen kielitieteen opinnot. Jossain siinä välissä kävin myös armeijan, jossa toimin lääkintämiehenä toimistohommissa.Suurin piirtein vuonna 2009 taisin muuttaa pysyvästi Helsinkiin. Työmatka kulki Katajanokalta Kasarmitorille. Se oli mukava kävelypätkä kesäaamuisin. Kahvi ja Eromangan sämpylä aamupalaksi. Good times! Sain palvella suomalaisia pörssiyrityksiä ja jouduin pukeutumaan hiostavaan pukuun.

2010

Aloittelin työuraani assistenttina Intersearchilla suorahaun ja henkilöarvioinnin parissa. Syksyllä 2011 valmistuin psykologiksi ja siirryin toiseen konsulttifirmaan, Alumniin, tekemään henkilöarviointeja. Vuonna 2013 alkoi kuuden vuoden mittainen taival kahdessa pörssiyhtiössä, Finnairissa ja Elisassa, joissa sain kehittyä rekrytoinnin ja työnantajabrändäyksen ammattilaiseksi. Vuonna 2014 aloitin sivutoimisen yritystoiminnan henkilöarvioinnin ja rekrytointikoulutuksen parissa.Jouluna 2014 muutin Helsingistä Lempäälään, jossa asun edelleen tänä päivänä. Aloitin noihin aikoihin myös aktiivisen suunnistus- ja juoksuharrastuksen, jonka myötä elämääni ovat saapuneet myös kaikenlaiset rasitusvammat. 2010-luvulla olen myös onnistunut lisääntymään kolmesti. Silmäteräni tottelevat nimiä Elma, Konsta ja Matias.

2020

Tällä vuosikymmenellä minusta on tullut täysipäiväinen yrittäjä, omakotitaloasuja ja keskivartalolihava. Koulutan ja konsultoin oman yritykseni Digital Minds Oy:n kautta, ja toimin lisäksi kasvuyritys Asselmointi Oy:n toisena osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana. Tulevaisuudessa haluan olla aktiivinen sijoittaja-yrittäjä, joka sijoittaa sekä aikaansa että rahaa yrityksiin. Toivottavasti saan myös viettää jatkuvasti yhä enemmän aikaa Portugalissa, golf-kentällä ja suunnistaen. Työnteko on ihan kivaa, mutta elämässä on suurempiakin nautintoja.